Despre noi
Compania INSTAL GRUP are drept principal obiectiv de a deveni lider local si regional in prestarea de servicii privind lucrarile de instalatii sanitare, de gaz metan, de incalzire centrala si montaj de echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii ingineresti.

In activitatea sa INSTAL GRUP se bazeaza pe principiile respectului fata de clienti si parteneri, promtitudine si a lucrului bine facut pe termen lung. Zilnic la INSTAL GRUP lucreaza personal calificat care ofera sevicii si produse de calitate superioara.

SCOPUL firmei este de a asigura servicii de calitate si valoare superioare, care sa imbunatateasca viata clientilor deserviti de firma. Ca urmare, clientii rasplatesc aceste eforturi prin promovarea calitatii serviciului pe care noi l-am prestat.

Atat conducerea firmei cat si salariatii acesteia suntem profund angajati sa obtinem rezultate foarte bune si sa atingem obiectivele si strategiile pe care ni le propunem. Criteriile prin care s-a recrutat si angajat personalul au fost: profesionalism, competenta, performanta.

Increderea in clientii si partenerii nostri este un principiu la care tinem foarte mult. Avem incredere in capacitatile si intentiile celorlalti. Credem ca oamenii lucreaza cel mai bine atunci cand exista incredere. INSTAL GRUP pune accent pe intelegerea clientiilor si a necesitatilor acestora.

Telul nostru este de a fi cei mai buni in domeniul nostru de activitate. Pentru aceasta ne raportam in mod riguros performanta la cei mai buni, atat in interiorul companiei cat si in afara ei. Invatam atat din succese cat si din insuccese.
Home - Despre noi - Produse - Servicii - Galerie foto - Parteneri - Clienti - Certificari - Contact